Visa upp ert engagemang för sporten

Vill ni profilera ert företag på ett av Sveriges största padelcenter? Som vår sponsor ger vi ert företag ett exklusivt utrymme i en förstklassig mötesplats med unik atmosfär.

Padel är en snabbt växande sport och vår vision är att tillsammans med våra partners fortsätta driva utvecklingen framåt. Detta genom att skapa spelmöjligheter och aktiviteter för spelare på alla nivåer, inklusive barn och ungdomar. Vår arena och våra evenemang leder padelsporten framåt – inte bara på lokal nivå, utan i hela Sverige.

Vill ni vara med på resan i egenskap av sponsor? Vi erbjuder olika typer av partneravtal som kan anpassas till ert företags ambitioner. Genom att exponera ert varumärke i vår arena och i relaterade kanaler når ni en stor publik i ett positivt laddat sammanhang. Medlemskap i vårt företagsnätverk och speltid för era anställda är bara en bonus.

Vi erbjuder ett begränsat antal platser, så tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att samarbeta med oss.

Kontakta oss

För att anmäla intresse – skriv till isabella@padelpanorama.se eller använd er av kontaktformuläret nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.

  Genom att skicka formuläret godkänner du att vi använder informationen till att kontakta dig.

  Cupra – Diamantsponsor

  Vi är den nya sortens sportbil. Vi är inte exklusiva, men ovanliga. Inte industriella, men smarta. Inte skräddarsytt, men speciellt. Inte standard, men anpassningsbara. Vi är den nya definitionen. Av prestanda. Av omsorg och unikhet. Av racing. Av sofistikation och design.

  Guldsponsorer

  Silversponsorer

  Bronssponsorer